Bestuur

De Nederlandse Bond voor Studenten E-sports is op 6 juni 2019 notarieel opgericht door drie (oud)studenten uit Tilburg die ook de eerste twee jaar het bestuur van de bond zullen vormen. Zij hebben tijdens hun studententijd veel uit een lidmaatschap van een e-sportsvereniging gehaald en zetten zich er daarom nou voor in om anderen te helpen dit ook te doen.

Jos Buijvoets

Voorzitter & Oprichter

Jos was voor zijn studententijd professioneel WarCraft III speler en manager. Hij hielp de e-sportsfilm Beyond the Game maken. In 2015 richtte hij samen met Maurits Meeusen Tilburg Student E-sports Assocation Link op. Bij Link organiseerde hij in 2017 de eerste e-sportsconferentie van Nederland en overzag hij de lobby die er toe leidde dat Tilburg University de eerste Europese universiteit werd die zijn eigen gameruimte bouwde.

Jos initieerde de oprichting van een e-sportsbond na van 2017-19 de Nederlandse Debatbond te hebben bestuurd. Hij gelooft dat gemeenschapsvorming binnen gaming en betrokkenheid vanuit de maatschappij gestimuleerd dient te worden. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als jurist bij Achmea.

E-mail: voorzitter@nbse.nl

Guus Dekker

Penningmeester & Oprichter

Guus is een hardcore gamer en heeft de gehele levensloop van een lid van een e-sportsvereniging doorlopen. Hij werd in zijn eerste jaar als student lid van T.S.E.A. Link en meteen actief bij diverse commissies. Als Commissaris Externe Zaken was hij in 2017/18 een dragende kracht van de vereniging en belangrijk bij het realiseren van een gameruimte. Hij is sindsdien actief gebleven in diverse commissies en de raad van advies.

Momenteel werkt Guus als voorraadbeheerder bij Coolblue en is hij masterstudent International Management. Hij richt zich op het opbouwen van een (financieel) stabiele bond en treed graag op in externe contacten. Een bestuurlijk doel van Guus is om diverse nationale studentencompetities tot stand te helpen komen danwel tot een hoger niveau te helpen tillen.

E-mail: info@nbse.nl

Damon van der Velden

Secretaris & Oprichter

Damon was in 2015 oprichtingslid van T.S.E.A. Link. Na jarenlang de promotiecommissie te hebben aangestuurd en een exchange in Australië werd hij in 2018 voorzitter. Gedurende zijn bestuursjaar bouwde hij aan structuren in de vereniging door middel van o.a. het introduceren van een (uitgebreid) huishoudelijk regelement, een herindeling van de bestuursposities en het ondersteunen van de oprichting van alumnivereniging Respawn. Na zijn voorzitterschap is hij actief gebleven als vertrouwenspersoon in de vereniging.

Damon zet zich graag in om verbinding en gemeenschap te creëren en maakt zich hard voor diverse initiatieven in de e-sportsgemeenschap. Hij heeft een master Klinische Psychologie afgerond en is werkzaam als Psycholoog binnen de verslavingszorg.

E-mail: secretaris@nbse.nl


%d bloggers liken dit: