Verenigingen

Negen verenigingen zijn bij ons aangesloten waarvan de grootste meer dan 200 leden hebben. Hieronder vind je meer informatie over deze pioniers.

Enschede

Blueshell E-sports is opgericht op 12 december 2017 en kent het grootste aantal lidmaatschappen voor universitaire studenten binnen Nederland. Bezoek de website om meer te leren over wat Blueshell te bieden heeft.


Rotterdam

Erasmus eSports is opgericht op 16 februari 2017 en staat open voor alle studenten, met aparte tarieven voor leden van het sportcentrum. Ze wonnen in 2018 de Dutch College League en zijn hier te vinden.

Erasmus eSports heeft als missie om de gamers van der Erasmus Universiteit een omgeving te bieden waar ze andere gamers kunnen ontmoeten, live events kunnen kijken, deel kunnen nemen aan toernooien en competities, en bovenal samen kunnen gamen.

Erasmus eSports wants to provide the competitive and the socials gamers of the Erasmus University with an environment in which they can meet other gamers, watch live events, compete in tournaments and competitions and above all be able to game together.


Twente

Official #UniversityOfTwente endorsed team for esports related research, data analysis and performance. Are you ready to take esports to the next level? Because we are! Look for all our opportunities on our website.

Delft

DSEA is de oudste studentenvereniging die zich specifiek richt op esports. DSEA geeft alle studenten in Delft en omstreken de kans om een esports team te joinen en aan toernooien mee te doen. Daarnaast zijn er wekelijkse lan-parties en andere evenementen waar leden gezellig samen komen om te gamen. Op de website is meer informatie over de vereniging te vinden.


Eindhoven

Zephyr is op 21 oktober 2015 opgericht en snel erkend als studentensportvereniging. Leden moeten een abonnement bij het studentensportcentrum in Eindhoven hebben. Meer informatie staat op de website.


Wageningen

WSG Paragon Wageningen heeft ook ruimte voor mensen die bordspellen spelen. Zowel Nederlandse als internationale studenten kunnen lid worden voor € 20,- per half jaar. Meer informatie is op de website te vinden.

Nijmegen

Dorans is opgericht op 14 januari 2015 en kent een lidmaatschap dat open staat voor alle studenten. In 2016 representeerde ze Nederland op het IeSF WK E-sports in Jakarta. Op de website is veel te vinden over de geschiedenis van de vereniging.


Groningen

GeA Fairplay is op 12 juni 2018 opgericht als de e-sportvereniging voor studenten in Groningen. Leden van het studentensportcentrum ACLO kunnen zich aansluiten. De website van de vereniging is hier te vinden.


Tilburg

T.S.E.A. Link is opgericht op 26 juni 2015 en kent een lidmaatschap dat open staat voor studenten uit de regio. Daarnaast is er op 14 juni 2019 een alumnivereniging Respawn opgericht. Meer informatie over Link is te vinden op de website.


Copyright © Nederlandse Bond voor Studenten E-Sports 2020

%d bloggers liken dit: