Oprichting

Wij zijn de Nederlandse Bond voor Studenten E-Sports. Opgericht op 6 juni 2019, met het doel om de belangen van studerende gamers in Nederland te behartigen. Hierbij zoeken wij verbinding met het maatschappelijke leven, de academische wereld en het bedrijfsleven.

Onze organisatiestructuur is gebaseerd op een bond en/of een vereniging, en wij bestaan daarom uit een bestuur en leden. Een bond is een non-profit organisatie, en enkel het belang en welzijn van onze doelgroep is ons speerpunt. Andere geïnteresseerde partijen worden aangemoedigd om contact op te nemen, mochten zij een mogelijkheid zien om ons doel na te streven.

Samen met onze leden, bestaand uit verschillende E-sportsverenigingen verspreid door heel Nederland, streven wij dit doel na. Wij delen via ons platform kennis, ervaring en connecties. En hopen in de toekomst een draagvlak te kunnen bieden voor verschillende activiteiten binnen de E-sports scéne.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *